Wednesday, July 4, 2012

My June GlossyBox (Sweden/Sverige)

Idag fick jag äntligen hem förra månadens GlossyBox. Jag har prenumererat sedan December, då de skickade ut första boxen här i Sverige, så jag har varit med ett tag. Och jag kan ärligt talat säga att jag älskar GlossyBox! Jag tänkte visa er vilka produkter jag fick den här gången...

Today I finally got my June Glossybox. I started subscribing to GlossyBox back in December, so I have got quite a few boxes, and I can honestly say that I love Glossybox! I thought I'd show you what I got this time...

A texturising sea salt spray by Toni & Guy

A trial size shower gel and a perfume sample by Puma

A water-resistant face cream with spf25 by Odd Molly

A skin perfecting primer with salicylic acid by Murad

Two trial size bottles of Moroccan oil 

Jag fick egentligen en flaska original-Moroccan Oil och en flaska av deras lightversion, men jag tycker bättre om Moroccan Oil Light så jag bytte till mig en andra flaska från mamma. 

Well, I actually got one bottle of the original Moroccan Oil, and one of their light version. I just prefer the light, so I gave my mom my original one and she gave me her bottle of light in return.

Det här är nog första gången jag blivit lite besviken av en GlossyBox, det är nämligen andra gången de skickat Moroccan Oil-prover. Missförstå mig inte, jag tycker om Moroccan Oil, jag tycker bara det är lite trist att de skickar med samma produkt i två boxar. Den främsta anledningen till att jag prenumererar på GlossyBox är att jag vill testa nya produkter - jag har inget behov av att testa samma produkt flera gånger. Så det var alltså en liten besvikelse, men över lag är jag väldigt nöjd även med den här boxen. Den är helt klart värd de 139kr den kostade :)

This is probably the first time I've been disappointed with a GlossyBox; they've already sent me Moroccan Oil samples. Don't get me wrong, I do like Moroccan Oil, I just think it's a bit pointless to include the same product in two different boxes. The main reason why I subscribe to Glossybox is that I want to try new products - I don't feel the need to try the same product several times. So that was a little disappointing, but overall I'm really happy with this box as well :)

Vill du veta mer om GlossyBox kan du gå in på deras hemsida: http://www.glossybox.se/.

No comments:

Post a Comment