Tuesday, August 16, 2011

In addition to my latest video...

Here are some pictures of the makeup I wore and the products I showed in my latest video.

I am wearing my:
♥ Urban Decay eyeshadow in Kiddie Pool (the blue one under my eye)
♥ IsaDora Sheer Shimmer Illuminator in 71 Sun Bronze (there's a picture of it below)The following products are all from East End Cosmetics:

Nail polishes, from left to right: NYX Flash - NYX Ice Queen - IsaDora Colibri

IsaDora eyeshadows: Sparkling Mauve and Amethyst

3 comments:

 1. Hej hej

  i think you have natural talant on makeup, and these shadows looks good on you, if you want a little tips from me, you can maybe try to blend the dark brown on a criss a little bit more to make it look a little softer. Do you use the same products in winter? when is very cold i see that my make up breaks and the shadows on my eyes dissapear after a couple of hours at school. I don´t know what i am doing wrong. Thank you, lycka till med tentan kram :)

  ReplyDelete
 2. Tack för tipset, men det här är precis den look jag var ute efter - hade jag velat ha en mjukare look så hade jag gjort den mjukare, så att säga :)

  Jag valde att sudda med färgen jag har på ögonlocket för att göra övergången mellan den mörkare bruna och den ljusaste skuggan så mjuk jag ville ha den.

  Yes, jag använder vanligtvis samma produkter året om. Sjäv tycker jag det är svårare att få sminket att stanna kvar på sommaren när man svettas, hehe. Om du inte redan använder en primer så är det något jag rekommenderar starkt. Med ett lager av Urban Decay's Primer Potion under skuggorna brukar de sitta som berget på mig. Men om du redan använder en bra primer så vet jag faktiskt inte vad som kan hjälpa... kanske spreja lite av Mac's Fix+ över sminket?

  ReplyDelete
 3. Tack för tipset, jag har börjat använda primer på ögonen och märker att sminket stannar längre. Ärligt talat hade jag aldrig hört någonting om primer förrän jag började läsa bloggar kan inte fatta att jag missade det hahaha.

  ReplyDelete